Indukcinės kaitlentės privalumai

Daugeliui žmonių maisto ruoša teikia tikrą malonumą. Gaminant pabėgame nuo kasdienių rūpesčių ir galime atsipalaiduoti, o jei tai mums sekasi gerai, gardžiu maistu pradžiuginame ir savo draugus ar artimuosius. Žinoma, yra ir tokių žmonių, kuriems virtuvė – ne pati maloniausia vieta, tačiau net ir jiems kartas nuo karto tenka tapti jos šefais. Kad ir kuriam iš tipų priklausytumėte, neįmanoma nesutikti, kad šiandieninės technologijos ir pažangūs sprendimai buitį padarė kur kas paprastesnę ir patogesnę.

Pavyzdžiui, maistą dabar galime gaminti su indukcinėmis kaitlentėmis. Jos indus įkaitina taip pat greitai kaip ir įprastos dujinės kaitlentės, tačiau yra kur kas saugesnės ir pasižymi aukštesniais efektyvumo rodikliais. Pagrindinis indukcinės kaitlentės šildymo elementas – speciali indukcinė ritė, kuri apie save sukelia itin galingą magnetinį lauką. Pastarasis perduoda visą šilumos energiją į specialaus indo dugną, todėl pats kaitlentės paviršius išlieka šaltas, o įkaista tik indai. Dėl šios nuostabios veikimo technologijos indukcinės kaitlentės pasižymi gausybe privalumų. Kokie jie?

Švarus ir saugus paviršius

Indukcinės kaitlentės veikia tik su specialiais maisto ruošimo indais, kuomet kaitinamas ne prietaiso paviršius, o keptuvės arba puodo dugnas. Tai garantuoja greitą ir vienodą kaitinimą, o jei ant kaitlentės nėra jokio indo, ji paprasčiausiai neįšyla. Tad nenaudojamas paviršius išlieka vėsus ir apsaugo mus ir mūsų vaikus nuo bet kokio pavojaus, kurį gali sukelti sąlytis su itin aukštos temperatūros paviršiais. Dėl tos pačios priežasties ant indukcinės kaitlentės patekus bet kokiems nereikalingiems skysčiams ar maisto medžiagoms, niekas nepridegs ir neliks įsisenėjusių nešvarumų, todėl ją nuvalysite labai greitai ir patogiai, naudodamiesi paprastomis švaros priemonėmis.

Maisto gaminimas vienu metu

Pasinaudoję maisto gaminimo funkcija „FlexiBridge“, galite sujungti net iki keturių skirtingų kaitlenčių zonų ir viską gaminti vienodoje temperatūroje. Tai ypač patogu, kuomet gaminami dideli kiekiai ir nereikia rūpintis, kad keptuvė yra per karšta ar nepakankamai įkaitusi.

Įkaista akimirksniu

Naudojantis indukcinėmis kaitlentėmis, reguliuoti temperatūrą itin paprasta. Tereikia nustatyti norimą temperatūrą ir kaitinimas iškart pasikeis. Todėl sumažinsite tikimybę patiekalams pridegti ir sunaudosite mažiau elektros energijos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *