2016 televizoriai: ar brangiausias ir yra geriausias?

televizoriaiTelevizoriai bei visa kita elektroninė technika yra populiarios prekės ištisus metus. Tiesa, metams besibaigiant, dažniausiai technika kaip reikiant atpinga, tačiau ne todėl, kad ima gesti, o todėl, kad prekių lentynos jau laukia naujų, kitų metų produktų. Visgi, jei nusprendėte sau padovanoti puikią dovaną – naują televizorių, reikėtų suprasti, kaip iš tiesų reikia rinktis televizorių ir kokie kriterijai turėtų būti lemiantys, ieškant tokios prekės.

Kokį dydį rinktis?

Labai dažnai klientai, atėję į elektronikos prekių parduotuvę ir priėję prie televizorių, pirmiausia ima žiūrėti pačius didžiausius modelius. Tačiau didžiausias ne visuomet yra geriausias. Televizoriaus dydį reikia rinktis ne pagal tai, kokie šalia stovi lentynoje pardoutvėje, o pagal savo namų erdvę ir jos dydžius. Per daug didelis televizorius jai netinkančioje patalpoje bus tik griozdas ir netgi neatliks savo funkcijos, nes bus sunku jį stebėti. Atminkite, jog žiūrėti televizorių reikia maždaug 2-3 metrų atstumu. Kaip patikrinti ar televizoriaus dydis tinkamas? Jeigu į televizorių žiūrint, pavyksta akimis aprėpti visą jo ekraną, akimis nereikia sekti veidų, o vaizdas neišsilieja ir neišryškėja pikseliai, reiškia, jog televizoriaus dydis yra optimalus.

Kaip neapsigauti su kaina?

Kadangi televizoriai kiekvienais metais yra populiarūs, o nauji metai pasiūlo vis naujų technologijų ir modelių, dažniausiai televizorių kainos yra pačios įvairios, galima rasti ir itin brangių, ir tikrai pigių modelių. Tad kaip išsirinkti ir sa tinkamą, ir tą, kuris piniginės nedrasko? Patarimas paprastas, nemanykite, kad geriausi yra tie, kurie labai brangūs televizoriai. Visuomet pasitarkite su konsultantu iš anksto jį įspėję, kokią kainą galite skirti šiam pirkiniui. O jei kažkas labai patiko, tačiau finansai įpirkti neleidžia, pasidomėkite, galbūt šį televizorių galima įsigyti lizingu. O gal kaip tik artėja metų išpardavimas ir jau po savaitės ar dviejų jis kainuos gerokai mažiau.

Ar rinktis naujausias technologijas?

Technologijoms žengiant į priekį, kiekvienais metais rinką pasiekia vis modernesni ir tobulesni televizoriai ankščiau atrodė tik fantazija, šiandien jau yra realybė. Rinkoje jau laisvai pasiekiami SMART klasės televizoriai, o 3 D funkciją turintys gaminiai ir visai ne naujiena. Tačiau ar verta pirkti būtent juos, reikėtų atsakyti jums patiems. Pagalvokite, ar tikrai naudosite šių televizorių suteikiamus privalumus ir funkcijas. Jei taip, tuomet tai puikus pasirinkimas. Tačiau jei sumokėsite tik už tai, kad televizorius itin naujoviškas, kažin, ar verta leisti pinigus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *